O NAMA

VAŠ IZAZOV - NAŠE REŠENJE

Bazna delatnost firme VEKI ALATI, u čijem sastavu posluju i ALATI FREUD je uvoz, servis i prodaja alata za drvnu industriju i zanatstvo, kao i konsultantske usluge iz navedenih oblasti. Prostije rečeno, bavimo se trgovinom, proizvodnjom i pružanjem usluga oštrenja reznih alata za drvnu industriju.

Poziciju lidera na domaćem tržištu izborili smo konstantnim ulaganjem u inovacije na polju servisa alata i saradnjom sa svetski najpoznatijim brendovima u sferi proizvodnje.

Naše poslovanje započeli smo 1995. godine kao pioniri u regionu u oblasti uvoza, servisa i prodaje alata i mašina za obradu u sečenje.

Na lageru imamo veliki izbor testera za drvo, pločasti materijal, ivericu, mdf,
aluminijum i plastiku.
 
Alate možemo da uradimo po Vašem zahtevu sa vidijskim i HSS pločicama.

30 GODINA POSLOVANJA

GENERALNI DISTRIBUTER

Freud je vodeći svetski proizvođač vrhunskih industrijskih kružnih testera, glodaloa, sečiva za rutere, sistema prozora i TiCo Carbida. Kompanija Freud je osnovana 1962. godine u oblasti proizvodnje nameštaja u severoistočnoj Italiji.

Strateška pozicija je uvek osiguravala blizinu krajnjih korisnika, omogućujući Freudu ne samo da testira nove inovacije u stvarnim aplikacijama, već i da direktno radi sa univerzitetima i radi na budućim rešenjima za drvoprerađivačku industriju.

Freud sedište danas je jedan od najmodernijih istraživačkih centara za razvoj alata za rezanje u Evropi. Od 2009. godine, Freud je takođe deo Bosch grupe, oslanjajući se na globalnu mrežu vodećeg svetskog dobavlјača tehnologije.

Kompanija Veki Alati u čijem sastavu posluju i Alati Freud, generalni je distributer kompanije Freud i prva je u regionu započela saradnju sa renomiranim liderom u oblasti industrije alata za rezanje.

U našem asortimanu imamo testere za drvo, aluminijum, pvc, pločasti materijal, glodala, frezere, standarne i po zahtevu kupca alate za drvnu industriju,sa kvalitnom i preciznom izradom.

SERVISNI CENTAR

Servisna stanica u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 520a, je opremljena najsavremenijim, kompjuterskim CNC mašinama za brušenje svih vrsta alata za drvoprerađivačku industriju.

U našem servisnom centru možemo u veoma kratkom vremenskom roku naoštriti sav Vaš alat, testere, glodala, burgije kao i abrihter noževe. 

U našem pogonu se nalazi i Vollmer servisni centar, mašina koja predstavlja najnovije tehničko dostignuće za oštrenje kružnih alata koji na sebi imaju lemljenu vidiju (HM).

Naše iskustvo od 20 godina, može Vam pomoći ako imate nedoumica u nabavci alata. Možete nas pozvati i konsultovati se u vezi materijala od koga se pravi alat, broj zuba i oblik zuba na testeri, kao i nameni svake testere. Naš stručni tim Vam stoji uvek na raspolaganju.

VELEPRODAJA

Pored alata kompanije FREUD, u ponudi imamo alate i testere i drugih renomiranih svetskih proizvođača kao što su: BSP, OMAS, KONIG, LEUCO. Takođe, uvozimo Dia alate i testere po veoma povoljnim cenama koje možemo da naoštrimo i servisiramo. Deo našeg asortimana čine:

 • Testere,
 • Glodala i frezeri za drvo,
 • Pločasti materijal,
 • PVC,
 • Abrihter nozevi hss 18%
 • Frezeri
 • Glodala standarna: tablice za vrata, multi profil, šare, ravna glodala, pervajzi
 • Glodala po porudžbini
 • Burgije za šlicovanje
 • Tipl burgije
 • Valjci za šmirglanje
Korpa
0 Item | 0,00 dinara
View Cart
Scroll to Top